Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 9.9.2021 alkaen

päivitetty 1.4.2023

Yleistä verkkokaupasta

Tmi Shoedclass (Y-tunnus 2752944-9) myy Kirkkenee tuotteita verkkokaupassaan. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä Kirkkeneen verkkokaupasta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Huomioithan, että teemme suurimman osan tuotteistamme tilausperiaatteisesti, joten jokainen tuota on oma yksilöllinen tuotteensa ja ei siten aina vastaa kuvan tuotteen yksityiskohtia. Tuotteet toimitetaan mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisen jälkeen.

Tilausvahvistus

Jokaisesta tilauksesta tulee verkkokaupasta automaattinen tilausvahvistus.

Mikäli teit tilauksen, muttet jostain syystä saanut maksuvahvistusta, otathan viipymättä yhteyttä toimisto@kirkkenee.fi

Toimitusaika

Tuotteiden valmistusprosessi kestää 1-2 vuorokautta. Tilaukset valmistetaan ja postitetaan tilausjärjestyksessä, joten toimitusaika vaihtelee tilausten määrän mukaan. Yleensä tilaukset saadaan lähetettyä viikon sisällä tilauksesta. Huom! Emme ota vastuuta postin mahdollisista toimitusviiveistä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut lasketaan verkkokaupan kassalla. Pienille tuotteille, kuten korvakoruille, toimituskulut ovat 0 €. Isompien tuotteiden toimituskulu on 6,90€. Jakeluyhtiöinä käytämme Postia tai muuta tilanteeseen sopivaa toimijaa.

Mikäli Asiakas jättää paketin noutamatta, tai paketti palautuu meille muista Kirkkeneestä riippumattomista syistä, veloitamme tästä aiheutuneet kulut (10,00 €), ja mahdollisen uudelleen lähettämisen kustannukset asiakkaalta. Myös asiakkaan puolelta virheellisen tiedon antamisesta aiheutuvat kulut veloitamme asiakkaalta. Esimerkiksi väärä osoite / puhelinnumero. Virheelliseksi tiedoksi lasketaan myös tilanne, jossa Asiakas on esimerkiksi ilman erillistä ilmoitusta matkoilla tilauksen lähettämisen ajankohtana, eikä tilausta pysty toimittamaan Asiakkaalle, tai jos Asiakkaan osoite muuttuu tilauksen ja toimituksen välissä, emmekä ole saaneet uudesta osoitteesta tietoa.

Toimitamme paketit jakeluyhtiön normaalien toimitusaikalupausten puitteissa, emmekä vastaa jakeluyhtiön tilapäisistä muutoksista tai viiveistä pakettien toimitusten suhteen.

Nouto

Tilaus on mahdollista noutaa sovittuna ajankohtana Kirkkeneen toimistolta (Viides Linja 2, 00530 Helsinki). Tilauksen noudon ajankohdasta tulee sopia erikseen ennen noutoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@kirkkenee.fi.

Vaihto- ja palautusehdot

Tilauksesta valmistettavat tuotteet

Kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta, myös perustuotteemme, joita ei kustomoida. Perustuotteisiimme pätee 14 vrk palautusoikeus. Huomiothan, että kustomoitavilla tilaustuotteilla ei ole 14 vrk:n palautusoikeutta, sillä tuote on uniikki ja tehty juuri Asiakasta varten. Mikäli olet tyytymätön tilaamaasi kustomoitavaan tuotteeseen, pyydämme sinua kuitenkin olemaan yhteydessä toimisto@kirkkenee.fi. Mikäli tuotteessa on virhe, joka johtuu meistä, olemme ensisijaisesti velvollisia valmistamaan teille uuden tuotteen.

Vaihto ja palautus

Etäkaupassa on voimassa 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus, joka ei koske edellä mainittuja kustomoituja tilaustuotteita.

Palautustilanteessa olethan yhteydessä toimisto@kirkkenee.fi, jotta voimme sopia palautuksesta.

Palautuksen yhteydessä vähennämme toimituskulut palautettavasti summasta.

Virheelliset tai vioittuneet tuotteet

Mikäli tilaamasi tuote on vioittunut tai muutoin virheellinen olethan välittömästi tuotteen saatuasi yhteydessä toimisto@kirkkenee.fi ja laitat viestiin kuvan tuotteesta sekä tilauksen tiedot.

Kuljetuksessa tai kuljetuksen aikana vioittuneet tuotteet ensisijaisesti korvataan uudella tuotteella, tai korjataan, jos siihen on mahdollisuus.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen toimisto@kirkkenee.fi.

Virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin/Matkahuoltoon.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan velvollisuus on tutustua voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Koivuvaneri on luonnon materiaali, jossa esiintyy kuviovaihtelua. Jokainen tuote on oma yksilöllinen tuotteensa, joten ne voivat erota hieman havainnekuvista. Tuotteisiin kuuluu ominaisuutena laserleikkauksesta johtuva savun tuoksu, erityisesti juuri leikkauksen jälkeen.