sku: akustiikkatauluhelsinki

Akustiikkataulu Helsinki

229,00 

Tässä tuotteessa yhdistyvät niin käytännöllisyys kuin sisustuksellisuus!

Akustiikkataulut ovat tehokas tapa parantaa äänenlaatua tilassa. Tämä tyylikäs ja moderni akustiikkataulu auttaa vaimentamaan huoneen kaikumista, jolloin äänet kuulostavat selkeämmiltä ja puhtaammilta. Hyvin akustoidussa tilassa myös keskittyminen sujuu paremmin. Äänten tuoman hälinän vaimentaminen parantaa mielen hyvinvointia.

Helsinki aiheinen akustiikkataulumme sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen, sillä akustiikkalevyn värin voit valita sisustukseen sopivaksi! Kartan koivunväri on hillitty ja sopii luonnonmateriaalina monen värin kanssa yhteen.

Karttataululla saat sisustukseesi persoonallisuutta ja ikuistat muistoja. Kartan kadut muistuttavat sinua tapahtumista elämäsi varrella ja tuovat hymyn huulille, kun muistelet niitä!

Mikäli pohdit yksittäisen taulun akustointiominaisuuksia niin, Helsinki aiheinen akustiikkataulu sopii hyvin pienempään tilaan, esimerkiksi työhuoneeseen, eteiseen tai portaikkoon vaimentamaan äänimaailmaa. Isommassa tilassa taulu tukee jo olemassa olevaa akustiikkaa. Voit tilata myös kaveriksi akustiikkataulujamme omalla osoitteella/alueella, jolloin saat lisättyä akustoivaa pinta-alaa.

Tai tee niin kuin me ja asenna olohuoneeseen taulut kaikkien kotiseuduista!

Akustiikkataulumme koostuu suomalaisen Konton turpeesta valmistamasta akustiikkalevystä sekä kotimaisesta koivusta valmistamastamme kartasta.

 

Taustaväristä

Tuotekuvan Helsinki-taulussa on harmaa tausta. Muut värivaihtoehdot on kuvattu tuotekuvissa. Olet ehkä huomannut, että värin valinta on vaikeaa verkkokaupassa. Niin on värisävyn kuvaaminenkin! Yritimme kuvata värit teille auringon valossa. Todellisuudessahan huone on yleensä pimeämpi, joten värit eivät ole aivan yhtä kirkkaita, miltä esimerkiksi tummanvihreä ja vaaleanpunainen näyttävät. Eli jos jäät pohtimaan värin kirkkautta niin kannattaa miettiä myös mihin tilaan taulu tulee. Millainen valaistus tilassa on? Osuuko tauluihin kirkasta valoa vai jäävätkö ne enemmänkin varjoon? Ja jos asia pohdituttaa vielä niin tuu seuraamaan meitä instaan @kirkkenee, jos saisit sieltä inspiraatiota ja laita vaikka viestiä niin yritetään yhdessä pohtia sopivaa väriä!

Alta pääset valitsemaan sen omaan sisustukseen sopivan taustan!

Kuvaus

Taulu on kooltaan 55*90 cm.

Akustiikkalevyn paksuus on 2 cm ja kartan paksuus on 2mm.

 

Akustiikkalevystä

Konton akustiikkalevyllä on erinomainen äänen absorbointikyky. Konto-akustiikkatuotteet ovat pintaturpeesta valmistettuja luonnontuotteita, jotka on kehitetty akustiikan parantamiseksi. Akustointimateriaali on kevyt, ja se on helppo kiinnittää. Se sietää erinomaisesti kosteutta, ja se on homehtumaton. Akustiikkalevyn pinta on jokaisessa levyssä yksilöllinen.

Turpeen hyvästä toimivuudesta hengitysilman kanssa on kokemuksia jo satojen vuosien ajalta. Konton akustiset tuotteet ovat turvallisia ja terveellisiä käyttää. Tämä on todistettu Työterveyslaitoksella teetetyissä testeissä. Tuotteen voi kierrättää energiajätteenä käytön jälkeen.

Konto-akustiikkalevy on suomalaista muotoilua.

Lisätiedot

Akustiikkalevyn väri

Valkoinen, Musta, Harmaa, Tummanvihreä, Vaaleanpunainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akustiikkataulu Helsinki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *