sku: akustiikkatauluoma

Akustiikkataulu OMALLA kaupungilla / asuinalueella

269,00 

Tässä tuotteessa yhdistyvät niin käytännöllisyys kuin sisustuksellisuus!

Nämä taulut ovat yksi Kirkkeneen perustamiseen liittyneistä syistä. Annika halusi kotiin taulut, joissa on paikat, joista olemme lähtöisin sekä paikan, jossa asumme. Korona oli sulkenut kirjastot, joten Oodiin noita tauluja ei päässyt laserleikkurilla tekemään. Siispä Santtu ehdotti laserleikkurin hankintaa.

Samaan aikaan etsimme kauniita akustiikkatauluja kotiimme. Emme löytäneet. Myöhemmin nämä kaksi ideaa yhdistyivät ja nyt meillä on olohuoneen seinällä kolme taulua; Kiiminki, Matinkylä ja Kallio. Ja olemme ylpeitä juuristamme.

Nyt teidänkin on mahdollista saada kauniit ja käytännölliset akustiikkakarttataulut kotiinne!

Akustiikkataulut ovat tehokas tapa parantaa äänenlaatua tilassa. Tämä tyylikäs ja moderni akustiikkataulu auttaa vaimentamaan huoneen kaikumista, jolloin äänet kuulostavat selkeämmiltä ja puhtaammilta. Hyvin akustoidussa tilassa myös keskittyminen sujuu paremmin. Äänten tuoman hälinän vaimentaminen parantaa mielen hyvinvointia.

Akustiikkataulumme sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen, sillä akustiikkalevyn värin voit valita sisustukseen sopivaksi! Kartan koivunväri on hillitty ja sopii luonnonmateriaalina monen värin kanssa yhteen.

Tilaa kotiisi, toimistoosi tai mökille tämä ihana taulu, joka muistuttaa sinua tutuista kotikaduista. Tai tee niin kuin me ja tilaa kotiisi kaikkien kotiseuduista omat taulut. Meidän olohuoneestamme löytyvät niin meidän kotiseudut kuin nykyinen asuinpaikkammekin.

Akustiikkataulumme koostuu suomalaisen Konton turpeesta valmistamasta akustiikkalevystä sekä kotimaisesta koivusta valmistamastamme kartasta.

Taustaväristä

Värivaihtoehdot: Musta, valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja tummanvihreä.

Tuotekuvan Helsinki-taulussa on harmaa tausta. Muut värivaihtoehdot on kuvattu tuotekuvissa. Olet ehkä huomannut, että värin valinta on vaikeaa verkkokaupassa. Niin on värisävyn kuvaaminenkin! Yritimme kuvata värit teille auringon valossa. Todellisuudessahan huone on yleensä pimeämpi, joten värit eivät ole aivan yhtä kirkkaita, miltä esimerkiksi tummanvihreä ja vaaleanpunainen näyttävät. Eli jos jäät pohtimaan värin kirkkautta niin kannattaa miettiä myös mihin tilaan taulu tulee. Millainen valaistus tilassa on? Osuuko tauluihin kirkasta valoa vai jäävätkö ne enemmänkin varjoon? Ja jos asia pohdituttaa vielä niin tuu seuraamaan meitä instaan @kirkkenee, jos saisit sieltä inspiraatiota ja laita vaikka viestiä niin yritetään yhdessä pohtia sopivaa väriä!

Kartta on kotimaista koivuvaneria.

Muista kirjoittaa OMAN karttasi rajaustoiveet; kaupunki tai asuinalue. Voit myös toivoa oman osoitteesi kartan keskipisteeksi! Tekstiksi alalaitaan tulee toivomasi alueen / kaupungin nimi. Mikäli haluat karttaan kirjattavan osoitteesi niin kirjoitathan sen erikseen! Ja jos vielä mietit, että miltähän se oma alue näyttääkään niin laitetaan sulle vielä luonnos hyväksyttäväksi, ennen kuin leikataan se. Eli seuraa sähköpostia.

Ja alta voit valita sinun kotiisi sopivan taustavärin!

Kuvaus

Taulu on kooltaan 55*90 cm.

Akustiikkalevyn paksuus on 2 cm ja kartan paksuus on 2mm.

Akustiikkalevystä

Konton akustiikkalevyllä on erinomainen äänen absorbointikyky. Konto-akustiikkatuotteet ovat pintaturpeesta valmistettuja luonnontuotteita, jotka on kehitetty akustiikan parantamiseksi. Akustointimateriaali on kevyt, ja se on helppo kiinnittää. Se sietää erinomaisesti kosteutta, ja se on homehtumaton. Akustiikkalevyn pinta on jokaisessa levyssä yksilöllinen.

Turpeen hyvästä toimivuudesta hengitysilman kanssa on kokemuksia jo satojen vuosien ajalta. Konton akustiset tuotteet ovat turvallisia ja terveellisiä käyttää. Tämä on todistettu Työterveyslaitoksella teetetyissä testeissä. Tuotteen voi kierrättää energiajätteenä käytön jälkeen.

Konto-akustiikkalevy on suomalaista muotoilua.

Lisätiedot

Akustiikkalevyn väri

Valkoinen, Musta, Harmaa, Tummanvihreä, Vaaleanpunainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akustiikkataulu OMALLA kaupungilla / asuinalueella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *