Mustikka-lampunvarjostin iso

230,00 

Uupuuko sisustuksestasi thö valaisin? Kaunis, ajaton ja samaan aikaan vuoden 2023 trendien mukaisesti kaareva Mustikka on juuri se mitä etsit!

Valo ja valaisin ovat tärkeä osa huoneen ilmettä. Valaistuksella pystyt muuttamaan fiilistä ja luomaan tunnelmaa. Mustikka valaisimella tuot huoneeseesi luonnon materiaalia osaksi sisustusta. Mustikka on kotimaista designia ja valmistettu kotimaisesta koivuvanerista Helsingissä.

Iso mustikka-lampunvarjostin tarjoaa kauniin kehyksen valitsemallesi hehkulle. Mustikka luo tilaan varjon ja valon taidetta ohuilla kaarillaan. Hehkun valinnalla voit vaikuttaa varjoihin sekä yleisilmeeseen.

Me olemme käyttäneet varjostimen kanssa säädettäviä hehkuja (Philips Hue), joiden avulla huoneen tunnelmaa voi vaihtaa toivotunlaiseksi helposti!

Varjostimen mukana ei tule ripustinjohtoa vaan saat valita markkinoilta omaan sisustukseesi sopivan johdon. Voit laittaa viestiä instassa niin kerrotaan kyllä mikä meidän kuvissa näkyvä johto on!

Kuvaus

Lampunvarjostin on valmistettu kotimaisesta 3 mm paksusta koivuvanerista ja koottu kauniiseen muotoonsa Helsingissä.

Lamppu on leveimmästä kohdasta halkaisijaltaan 44 cm ja korkeudeltaan 40,7cm. Tämä iso varjostin sopii erityisen hyvin isoihin tiloihin valaisimeksi!

Kuvassa lamppu on huonekorkeudeltaan 2,9 m korkeassa huoneessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mustikka-lampunvarjostin iso”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *