Mustikka-lampunvarjostin pieni

170,00 

Uupuuko sisustuksestasi thö valaisin? Kaunis, ajaton ja samaan aikaan vuoden 2023 trendien mukaisesti kaareva Mustikka on juuri se mitä etsit!

Valo ja valaisin ovat tärkeä osa huoneen ilmettä. Valaistuksella pystyt muuttamaan fiilistä ja luomaan tunnelmaa. Mustikka valaisimella tuot huoneeseesi luonnon materiaalia osaksi sisustusta. Mustikka on kotimaista designia ja valmistettu kotimaisesta koivuvanerista Helsingissä.

Pieni Mustikka-lampunvarjostin tarjoaa kauniin kehyksen valitsemallesi hehkulle. Mustikka luo tilaan varjon ja valon taidetta ohuilla kaarillaan. Hehkun valinnalla voit vaikuttaa varjoihin sekä yleisilmeeseen.

Me olemme käyttäneet varjostimen kanssa säädettäviä hehkuja (Philips Hue), joiden avulla huoneen tunnelmaa voi vaihtaa toivotunlaiseksi helposti!

Varjostimen mukana ei tule ripustinjohtoa vaan saat valita markkinoilta omaan sisustukseesi sopivan johdon. Voit laittaa viestiä instassa @kirkkenee tai mailia niin kerrotaan kyllä mikä meidän kuvissa näkyvä johto on!

Pienemmillä Mustikka varjostimillamme luot kauniin tunnelman kotiisi, työpaikalle tai vaikka ravintolan sisustukseen.

Alta pääset valitsemaan, että montako lamppua sun sisustukseen tarvitaan!

Kuvaus

Lampunvarjostin on valmistettu kotimaisesta 3 mm paksusta koivuvanerista ja koottu kauniiseen muotoonsa Helsingissä.

Lamppu on leveimmästä kohdasta halkaisijaltaan 30,5 cm ja korkeudeltaan n. 25cm. Tämä varjostin sopii hyvin pienempiin tiloihin yksinään tai useamman lampun valaistussarjaan!

Kuvassa lamppu on huonekorkeudeltaan 2,9 m korkeassa huoneessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mustikka-lampunvarjostin pieni”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *